Dijous, març 23, 2017
Fulls dominicals del Bisbat de Terrassa
Inici > Bisbe > Cartes dominicals (pàgina 10)

Cartes dominicals

Una gran iniciativa del Papa

Penso que és bo anar preparant-nos per a una iniciativa del Papa que considero de gran significació espiritual. Em refereixo a l’Any Sant de la Misericòrdia. Si se’m preguntés què pretén el Sant Pare amb aquesta iniciativa respondria amb el ... Llegir més »

El Sant Llençol, relíquia i icona

Des del 19 d’abril passat i fins el 24 de juny, la ciutat de Torí visqué un fet de caràcter religiós i al mateix temps molt popular: l’anomenada “ostensió” o exposició pública del Sant Sudari. Sant Joan Pau II, a ... Llegir més »

Un Año Santo de la Misericordia

Aquest diumenge tan proper a la festivitat dels Apòstols Sant Pere i Sant Pau celebrem el Dia del Papa. Una data per a tenir ben presents les intencions del papa Francesc i per a pregar per elles ja que tan ... Llegir més »

L’estil cristià és la humilitat

Avui us suggereixo que reflexio­nem sobre l’estil cristià, sobre la manera com els cristians ens comportem en el món. Perquè els deixebles de Crist no vivim en un altre món sinó que peregrinem en aquest món. Ho faré amb unes ... Llegir més »

Record del sacerdot Lluís Carreras

El passat mes de març, a Sabadell, es va retre un record i homenatge meres­cuts al sacerdot Lluís Carreras, amb el trasllat i la inhumació de les seves res­tes mortals a l’església parroquial de Sant Feliu. Encara que ha passat ... Llegir més »

L’Eucaristia, font i cimal de la vida cristiana

En aquest diumenge de Corpus Christi us convido a fixar la nostra atenció en el gran sagrament de l’Eucaristia que, com ensenya el Concili Vaticà II, és  “font i cimal de tota la vida cristiana” (LG 11).  “Els altres sagraments, ... Llegir més »

Una confessió d’amor a l’Església

            La Pentecosta representa l’inici de la missió de l’Església, mitjançant l’impuls i la gràcia de l’Esperit Sant. La Pentecosta és la manifestació de l’Església, el do de Crist al món, fruit de la seva immolació ... Llegir més »

Saviesa del cor amb els malalts

            Aquest diumenge sisè de Pasqua celebrem la “Pasqua del malalt”, una jornada dedicada especialment als membres de la comunitat cristiana que estan malalts. Sant Joan Pau II instituí la Jornada Mundial del malalt que es ... Llegir més »

Més sobre el Projecte Raquel

            Vull dedicar aquest escrit setmanal al Projecte Raquel. La seva  finalitat és oferir a les persones implicades en un avortament provocat una atenció individualitzada a través d’una xarxa diocesana de sacerdots, consellers, psicòlegs i psiquiatres. ... Llegir més »