Dijous, març 23, 2017
Fulls dominicals del Bisbat de Terrassa
Inici > Bisbe > Cartes dominicals (pàgina 20)

Cartes dominicals

Montserrat i la fe del poble català

JORNADA DE FORMACIÓ

Aquest cap de setmana, a Catalunya, està profundament impregnat de l’espiritualitat de la Mare de Déu de Montserrat. Totes els bisbats catalans tenen en el Santuari de Montserrat la seva llar espiritual perquè, a instàncies de Mons. Josep M. Urquinaona, andalús de ... Llegir més »

Signes d’esperança per al món

JORNADA DE FORMACIÓ

Aquest quart diumenge de Pasqua celebrem la 50 Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions. En canvi, la Jornada que  se situa als voltants de la festa de Sant Josep està dedicada només a les vocacions sacerdotals i a ajudar el ... Llegir més »

El perdó de Déu i la Pasqua

JORNADA DE FORMACIÓ

Aquest segon diumenge de Pasqua, en el calendari cristià, també és anomenat“ de la Divina Misericòrdia”. La nostra memòria, aquest dia, es dirigeix vers la figura del beat Joan Pau II, que fou un gran apòstol de la misericòrdia de Déu. ... Llegir més »

“La glòria de la Pasqua”

JORNADA DE FORMACIÓ

En la festa de Pasqua de l’Any de la Fe som convidats a professar la nostra fe en dir-nos: “En aquest Any, les comunitats religioses, així com les parroquials, i totes les realitats eclesials antigues i noves, trobaran la manera de professar ... Llegir més »

Buscar, seguir i romandre en

JORNADA DE FORMACIÓ

“Venid y lo veréis” (Jn1, 39). De esta manera respondió Jesús a los dos discípulos de Juan el Bautista que le preguntaban donde vivía. En estas palabras encontramos el significado de la vocación sacerdotal. Toda la vida del sacerdote –como la ... Llegir més »

La fe i l’amor són inseparables

JORNADA DE FORMACIÓ

He afirmat vàries vegades que l’Any de la Fe que estem celebrant te, sobretot a la nostra diòcesi, aquests tres objectius: revifar la fe, intensificar la caritat i promoure la nova evangelització. Avui em referiré al segon d’aquests objectius: la caritat, ... Llegir més »

L’alegria de l’encontre amb Crist (24/02/2013)

JORNADA DE FORMACIÓ

El segon diumenge de Quaresma ens proposa ja una anticipació de la Pasqua vers la qual fem camí. L’evangelista Sant Lluc orienta aquest episodi cap a la mort i la resurrecció de Jesús. Moisès i Elies estan parlant del “traspàs d’ell, que ... Llegir més »