Dijous, març 23, 2017
Fulls dominicals del Bisbat de Terrassa
Inici > Bisbe > Homilies (pàgina 4)

Homilies

Missa Crismal a la Catedral de Terrassa de 2012

Homilia Missa Crismal 2008 a la Catedral de Terrassa

   Introducció   Un any més celebrem la Missa Crismal. Consagrarem el sant crisma i beneirem els sants olis. També recordarem el do que vàrem rebre el dia de la ordenació i renovarem les promeses sacerdotals. Una salutació cordial als Srs. ... Llegir més »

Missa Crismal a la Catedral de Terrassa de 2011

Homilia Missa Crismal 2008 a la Catedral de Terrassa

Introducció  Celebrem un any més la Missa Crismal a la nostra Santa Església Catedral. Avui es fan realitat una vegada més les paraules del profeta Isaïes sobre Jesús que hem escoltat en les lectures. En aquesta celebració consagrem el sant ... Llegir més »

Santuari de la Mare de Déu de Puiggraciós

Homilia Missa Crismal 2008 a la Catedral de Terrassa

Salutacions i introducció  Benvolguts Sr. Rector i preveres concelebrants, Mare Abadessa i monges de la Comunitat de benedictines; Consell de Puiggraciós; autoritats presents; fidels de diferents parròquies, benvolguts  tots, germanes i germans. Avui celebrem amb tota l’Església universal la solemnitat ... Llegir més »

Homilia de Mons. Josep Àngel Saiz en l’ordenació sacerdotal de Mn. Aarón de Larrazábal i Mn. Mariano N’Dong.Catedral de Terrassa, dia 31 d’octubre de 2010, a les 6 de la tarda. Diumenge XXXI TO, cicle C.

Homilia Missa Crismal 2008 a la Catedral de Terrassa

Salutacions  Benvolguts sr. Bisbe Auxiliar; Secretari General i Canceller, preveres, religiosos i diaques de la nostra diòcesi terrassenca i de les diòcesis germanes; Excmo Sr. Embajador de Guinea en España y demás autoridades presentes; benvolguts Mn. Aarón i Mn. Mariano ... Llegir més »