Dijous, març 23, 2017
Fulls dominicals del Bisbat de Terrassa
Inici > Bisbe > Homilies (pàgina 5)

Homilies

HOMILÍA de l’Excm. i Rvdm. Sr. Bisbe de Terrassa Mons. Josep Àngel Saiz Meneses en la Ordenació Episcopal de l’Excm. i Rvdm. Sr. Salvador Cristau Coll, Bisbe Auxiliar de Terrassa. Catedral del Sant Esperit de Terrassa, 26 de juny de 2010. Lectures: Jer 1,4-9; II Tim 1, 6-14; Mt 20, 25b-28

Homilia Missa Crismal 2008 a la Catedral de Terrassa

Salutacions Benvolguts Srs. Cardenals, Sr. Nunci de Sa Santedat, Srs. Arquebisbes i Bisbes;benvolguts preveres concelebrants i diaques, superiors d’ordes religiosos, representants d’altres confessions cristianes;Sr. Alcalde de Terrassa, Sr. Vicepresident del Congrés dels Diputats, Sr. Magistrat del Tribunal Constitucional, Srs. Diputats, ... Llegir més »

Homilia de Mons. Josep Àngel Saiz en la ordenació de diaques de Mn. Sergio González, Mn. Javier Marquínez, Mn. Carles Matilla i Mn. Silvio Torregrossa. Diumenge 25 d’abril de 2010, quart diumenge de Pasqua, a la Catedral de Terrassa.

Homilia Missa Crismal 2008 a la Catedral de Terrassa

Introducció “El Bon Pastor dóna la vida eterna a les seves ovelles”. Benvolguts Srs. Vicari General i Rector del Seminari, Sr. Secretari General i Canceller, preveres i diaques de la nostra diòcesi i de les diòcesis germanes, seminaristes, religiosos, germanes ... Llegir més »

Missa Crismal a la Catedral de Terrassa

Homilia Missa Crismal 2008 a la Catedral de Terrassa

Introducció «Ja no us dic servents, perquè el servent no sap què fa el seu amo. A vosaltres us he dit amics perquè us he fet conèixer tot allò que he sentit del meu Pare. No m’heu escollit vosaltres a ... Llegir més »