Divendres, abril 28, 2017
Fulls dominicals del Bisbat de Terrassa
Inici > Campanyes

Campanyes

Horaris de la Cúria durant la Setmana Santa

Els horaris de la Cúria durant la Setmana Santa seran els següents: – la Cúria estarà oberta fins el Dimecres Sant dia 23 de març en horari normal (de 9:30h a 13:30h) – la Cúria restarà tancada entre els dies ... Llegir més »

Centre d’Orientació Familiar del Bisbat de Terrassa

És un servei especialitzat d’atenció a les famílies en totes les seves dimensions, treballant els diferents àmbits humans, psicològics, morals, afectius, espirituals i relacionals. Realitza una activitat de prevenció, orientació, assessorament i formació permanent de la vida conjugal i familiar. Els problemes familiars ... Llegir més »

15 de novembre: Dia de l’Església Diocesana

Aquest diumenge, a totes les diòcesis i parròquies, es celebra aquesta campanya de sensibilització, de col·laboració i de manteniment de la nostra família creient parroquial i diocesana. Trobareu tota la informació aquí: documents, labor de l’Església, estadístiques, vídeos, testimonis, memòries, etc. Llegir més »

Cadena de pregària per les vocacions 2015

Cada any les diòcesis amb seu a Catalunya ens organitzem per resar durant les 720 hores del mes de novembre per «demanar a l’amo dels sembrats que hi faci anar més segadors» (Mt 9, 38). Enguany l’Església ens convida a ... Llegir més »