Dijous, octubre 19, 2017
Fulls dominicals del Bisbat de Terrassa
Inici > Diòcesi > Bisbe > Cartes dominicals (pàgina 3)

Cartes dominicals

Comunicar esperança i confiança en el nostre temps

Avui celebrem la 51 Jornada Mundial de les Comunicacions Socials, i el papa Francesc en el seu missatge ens exhorta a “una comunicació constructiva, que refusant els prejudicis contra els altres, fomenti una cultura de l’encontre que ajudi a mirar ... Llegir més »

El vol del borinot (i 2)

La setmana passada acabava la nostra carta dominical afirmant que les persones motivades senten l’impuls d’aconseguir tan les seves pròpies expectatives com les dels altres. El primer signe és la passió que es mostra pel treball, pels reptes creatius, per ... Llegir més »

El vol del borinot (1)

Expliquen que a la NASA hi ha un cartell amb aquest text: “Està comprovat que el borinot, segons l’aerodinàmica, a causa del seu pes, el seu volum i el seu cos, no pot volar; només que ell no ho sap”. ... Llegir més »

Mes de maig

El passat dia 27 celebràvem la festa de la Mare de Déu de Montserrat, la Rosa d’abril, i aquesta setmana començarem el mes de maig, en el que tradicionalment l’Església honora de manera especial la Mare de Déu. La idea ... Llegir més »

A propòsit de la festa de Sant Jordi

El papa Francesc es va reunir el 24 de març amb els líders de la Unió Europea i amb 27 caps d’Estat i de Govern de països membres, en una audiència amb ocasió del 60 aniversari de la firma dels ... Llegir més »

Anar a Galilea

Quan visitem Terra Santa, un dels llocs que més impressiona és la basílica del Sant Sepulcre, que conserva el lloc de la crucifixió i la tomba on fou dipositat el cos del Senyor. La seva mort a la creu va ... Llegir més »

Diumenge de Rams

El Diumenge de Rams recordem l’entrada triomfal de Jesús a Jerusalem. Quan arribava a la ciutat per a celebrar la Pasqua, va demanar als seus deixebles que li portessin un pollí i va muntar-hi per a entrar a la ciutat. ... Llegir més »

Crist Senyor de la vida

Betània és una població situada a la falda oriental de la Muntanya de les Oliveres, a uns 2,5 Km a l’est de Jerusalem, a la frontera amb el desert de Judà, seguint el camí de Jerusalem a Jericó. En aquest ... Llegir més »

Una nova cultura de la vida

El 25 de març es celebra la Jornada per la Vida, que enguany te com a lema “La llum de la fe il·lumina la tardor de la Vida”. Tal com ens ho recordava sant Joan Pau II, “l’evangeli de la ... Llegir més »