Divendres, abril 28, 2017
Fulls dominicals del Bisbat de Terrassa
Inici > Notícies

Notícies

Comunicar és tirar les xarxes

El dimecres 25 d’abril s’ha fet a la Sala Capitular de la Catedral de Terrassa la tercera trobada de formació organitzada per Càritas Diocesana. En aquesta ocasió ha estat la conferència sobre la comunicació des de l’Església. La Sra. Ana ... Llegir més »

Segona part del curs de lideratge pastoral

Els dies 24 i 25 d’abril ha tingut lloc la darrera part del curs de lideratge pastoral als preveres de Terrassa. Ha presidit les sessions Mons. Salvador Cristau, Bisbe auxiliar. Els diversos professors han tractat sobre les capacitats i motivacions, ... Llegir més »

SANTA PASQUA DE RESURRECCIÓ 2017

Aquest és el temps de la misericòrdia. Cada dia de la nostra vida està marcat per la presència de Déu, que guia els nostres passos amb el poder de la gràcia que l’Esperit infon al cor per a plasmar-lo i ... Llegir més »

Via Crucis pels carrers de Terrassa

A la tarda a les 20h, el Sr. Bisbe va presidir el Via Crucis pels carrers de la ciutat. La Capella de Música de la Catedral acompanyà amb els seus cants el pas del Sant Crist  i de la imatge ... Llegir més »

Procesión del Encuentro

Mons. Saiz Meneses es va traslladar a la parròquia de la Mare de Déu de les Arenes per presisir la Procesión del Encuentro, en la que han participat tres passos de Setmana Santa: el Crist Captiu, la Virgen de las ... Llegir més »

Dijous Sant a la Catedral de Terrassa

El dijous dia 13 d’abril Mons. Saiz Meneses va celebrar la Missa de la Cena del Senyor a les 19h a la Catedral de Terrassa. Dins de la celebració i recordant el lavatori dels peus que el Senyor feu als ... Llegir més »