Divendres, juny 23, 2017
Fulls dominicals del Bisbat de Terrassa
Inici > Notícies

Notícies

Festa de l’Escola Sant Lluïs Gonçaga

El dimecres dia 21 de juny, festivitat de Sant Lluís Gonçaga, l’Escola Sant Lluís de la Garriga, que forma part de la Fundació d’Escoles Diocesanes i Parroquials del Bisbat de Terrassa, ha celebrat la seva festa titular amb diverses activitats ... Llegir més »

Final de curs al Seminari Diocesà

El divendres dia 16 de juny Mons. Saiz Meneses va presidir la missa de final de curs en el Seminari Diocesà i compartí posteriorment l’àpat amb els seminaristes, formadors i professors. La setmana vinent el Seminari peregrina a Roma i ... Llegir més »

13r aniversari de la Diòcesi

Avui 15 de juny es celebra el tretzè aniversari de la creació de la diòcesi de Terrassa. Fou el papa Sant Joan Pau II qui el 15 de juny de 2004 va erigir aquesta demarcació episcopal amb la butlla Christifidelium ... Llegir més »

Conferència sobre els Salms

El dimarts 13 de juny ha tingut lloc la conferència organitzada per la Delegació de Pastoral de la Salut, a la Sala Capitular de la Catedral, amb assistència d´un nombrós públic, amb el lema: “Els Salms: en la recerca del ... Llegir més »

Càritas fa una crida a la solidaritat

El divendres dia 9 de juny Càritas arxiprestal de Terrassa va organitzar un acte públic a les 18h davant el Vapor Gran per conscienciar a la ciutadania davant el Dia de la Caritat, que coincideix el diumenge 18 de juny ... Llegir més »