Dijous, agost 24, 2017
Fulls dominicals del Bisbat de Terrassa
Inici > Notícies (pàgina 10)

Notícies

Aplec diocesà de malalts al Santuari de la Salut

El dissabte 29 d’abril ha tingut lloc el XIII Aplec de Malalts diocesà al Santuari de la Salut. Ha presidit la jornada Mons. Salvador Cristau, Bisbe auxiliar. S’ha celebrat la Missa a l’esplanada del Santuari, el Sr. Bisbe ha beneit ... Llegir més »

Comunicar és tirar les xarxes

El dimecres 25 d’abril s’ha fet a la Sala Capitular de la Catedral de Terrassa la tercera trobada de formació organitzada per Càritas Diocesana. En aquesta ocasió ha estat la conferència sobre la comunicació des de l’Església. La Sra. Ana ... Llegir més »

Segona part del curs de lideratge pastoral

Els dies 24 i 25 d’abril ha tingut lloc la darrera part del curs de lideratge pastoral als preveres de Terrassa. Ha presidit les sessions Mons. Salvador Cristau, Bisbe auxiliar. Els diversos professors han tractat sobre les capacitats i motivacions, ... Llegir més »

SANTA PASQUA DE RESURRECCIÓ 2017

Aquest és el temps de la misericòrdia. Cada dia de la nostra vida està marcat per la presència de Déu, que guia els nostres passos amb el poder de la gràcia que l’Esperit infon al cor per a plasmar-lo i ... Llegir més »

Via Crucis pels carrers de Terrassa

A la tarda a les 20h, el Sr. Bisbe va presidir el Via Crucis pels carrers de la ciutat. La Capella de Música de la Catedral acompanyà amb els seus cants el pas del Sant Crist  i de la imatge ... Llegir més »