Dijous, març 23, 2017
Fulls dominicals del Bisbat de Terrassa
Inici > Notícies (pàgina 10)

Notícies

Benedicció d’una imatge de santa Teresa de Calcuta

El diumenge 6 de novembre, a la parròquia del Santísim Salvador de Sabadell, Mn. Alfons Puig de Morales, Rector, beneí una imatge de santa Teresa de Calcuta,  acompanyada d’una relíquia seva. Hi assistiren les Missioneres de la Caritat que tenen ... Llegir més »

Confirmacions a Mollet

El diumenge  dia 30 d’octubre Mons. Salvador Cristau, Bisbe auxiliar, va presidir la Missa a l’església de Santa Rosa de la parròquia de Mollet del Vallès i administrà el sagrament de la confirmació a 8 noies. La fotografia recull també ... Llegir més »

25 trobada de matrimonis a La Salut

El diumenge 6 de novembre de 2016, al Santuari de la Mare de Déu de la Salut de Sabadell, ha tingut lloc la 25a Trobada de Matrimonis, que han renovat les seves promeses matrimonials, organitzada per la Delegació Episcopal de ... Llegir més »

Sessions d’Economia del Bisbat

El dimecres 2 de novembre a Sant Cugat del Vallès i el dijous 3 de novembre a Granollers varen tenir lloc les reunions amb els rectors i ecònoms de les parròquies del Vallès Occidental i del Vallès Oriental respectivament per ... Llegir més »

A propòsit de les cendres dels difunts

El passat dimarts 25 d’octubre, tot just abans de la celebració de Tots Sants i la commemoració dels Fidels Difunts, la Congregació per a la Doctrina de la Fe va presentar la instrucció Ad resurgendum cum Christo, sobre la sepultura ... Llegir més »