Dijous, juliol 27, 2017
Fulls dominicals del Bisbat de Terrassa
Inici > Notícies (pàgina 108)

Notícies

Entrega de premis del Concurs Bíblic a Terrassa

  El dissabte dia 18 de maig Mons. Saiz Meneses, bisbe de Terrassa, va presidir l’acte de lliurament dels premis del XXVIII Concurs Bíblic que organitza el Grup Avant de Terrassa per totes les diòcesis de Catalunya. El Grup Avant ... Llegir més »

Dia de l’Apostolat Seglar

Dia de l’Apostolat Seglar

El diumenge dia 19 de maig a la tarda la diòcesi de Terrassa celebra el Dia de l’Apostolat Seglar. Els actes previstos són:   –  17:15 hores a la Sala Capitular  de la Catedral: conferència de Mons. Elías Yanes, arquebisbe ... Llegir més »

Confirmacions a Montornès del Vallès

Confirmacions a Montornès del Vallès

El dissabte dia 11 de maig Mons. Salvador Cristau, bisbe auxiliar, presidí la Celebració de l’eucaristia a la Parròquia de Sant Sadurní de Montornès del Vallès, on administrà el sagrament de la confirmació a nou joves de la comunitat parroquial i a una parella ... Llegir més »

Confirmacions a Matadepera

Confirmacions a Matadepera

El diumenge dia 12 de maig Mons. Salvador Cristau, Bisbe Auxiliar, va presidir la missa a les 13.15h. a la parròquia de Sant Joan Baptista de Matadepera i administrà el sagrament de la Confirmació a un grup d’’adolescents de la ... Llegir més »