Dissabte, novembre 18, 2017
Fulls dominicals del Bisbat de Terrassa
Inici > Notícies (pàgina 119)

Notícies

Confirmacions a la Catedral

Confirmacions a la Catedral

El dijous dia 11 d’abril Mons. Saiz Meneses va administrar el sagrament de la Confirmació a un nombrós grup de 90 alumnes del Col.legi Viaró de Sant Cugat del Vallés. La cerimònia va tenir lloc a les 17.30h. a la ... Llegir més »

Defunció de Mn. Antoni Pujol Xiqués

Defunció de Mn. Antoni Pujol Xiqués

      Mn. Antoni Pujol Xiqués , prevere de la diòcesi de Terrassa, ha lliurat l’ànima a Déu el dia 11 d’abril de 2013 a la Residència Sacerdotal Sant Josep Oriol de Barcelona a l’edat de 96 anys. Nascut ... Llegir més »

Confirmacions del Col.legi La Vall

Confirmacions del Col.legi La Vall

El dimarts dia 9 d’abril Mons. Salvador Cristau, Bisbe Auxiliar, administrà el sagrament de la Confirmnació a un grup de 58 alumnes del Col.legi La Vall de Bellaterra a la Catedral a les 17.30h. Llegir més »

Missa Crismal a la Catedral

Missa Crismal a la Catedral

    El Dimarts Sant dia 26 de març Mons. Saiz Meneses va presidir a les 11h. la Missa del Crisma a la Catedral. Varen concelebrar amb ell Mons. Salvador Cristau, Bisbe Auxiliar, Mons. Jaume Traserra, Bisbe emèrit de Solsona ... Llegir més »

Conferències quaresmals

Conferències quaresmals

Durant el mes de març la Catedral de Terrassa ha organitza tres conferències quaresmals sobre el Concili Vaticà II. El dijous dia 7 de març Mons. Jaume Traserra parlà sobre la Eclesiologia de comunió a partir de la constitució Lumen ... Llegir més »