Divendres, abril 28, 2017
Fulls dominicals del Bisbat de Terrassa
Inici > Notícies (pàgina 20)

Notícies

Conferència testimoni de Juan Manuel Cotelo

El dijous dia 30 de juny a la parròquia de Santa Maria de Montcada el director de cinema Juan Manuel Cotelo va oferir una conferència sobre el seu testimoni de fe plasmat en les pel.lícules que ha realitzat i produit, ... Llegir més »

COMUNICACIÓ DE LA PREVISIÓ DE NOMENAMENTS

El dia 29 de juny de 2016, Solemnitat dels Apòstols Sant Pere i Sant Pau, l’Excm. i Rvdm. Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de Terrassa, ha realitzat el següent comunicat amb la previsió dels nomenaments per al proper curs: ... Llegir més »

Confirmacions a Sant Pau de Rubí

El dissabte dia 25 de juny Mons. Saiz Meneses confirmà 13 joves de les parròquies de Santa Maria i Sant Pau de Rubí a les 20h. La celebració va tenir lloc a la parròquia de Sant Pau i després de ... Llegir més »

Institució de lectors

El divendres 24 de juny Mons. Salvador Cristau, Bisbe auxiliar, presidií la Missa a les 20h a la parròquia de la Mare de Déu del Roser a Les Fonts de Terrassa i insituí tres nous lectors. En aquest cas han ... Llegir més »

Final de curs al Seminari de Terrassa

El divendres dia 17 de juny Mons. Saiz Meneses va presidir la Missa de final de curs en el Seminari de Terrassa en acció de gràcies pel curs transcorregut. Posteriorment va compartir el dinar amb l’equip de formadors i els ... Llegir més »