Diumenge, juny 25, 2017
Fulls dominicals del Bisbat de Terrassa
Inici > Notícies (pàgina 30)

Notícies

Trobada diocesana d’Apostolat Seglar

El diumenge 15 de maig,  Pentecosta, es va celebrar a la Sala Capitular de la Catedral el Dia de l’Apostolat Seglar amb el lema “L’Esperit Sant: Misericòrdia en moviment”.  A les 17,45 el P. Lluís Victori, sj. i Missioner de ... Llegir més »

Confirmacions a La Garriga

El dissabte dia 7 de maig Mons. Saiz Meneses presidí la Missa a les 20h a la parròquia de Sant Esteve de La Garriga confirmà 10 joves de la comunitat parroquial. Llegir més »

Confirmacions a Sant Esteve de Granollers

El diumenge dia 8 de maig, Solemnitat de l’Ascensió del Senyor, Mons. Saiz Meneses va presidir la Missa a les 20h a la parròquia de Sant Esteve de Granollers i confirmà un grup de 20 persones de la comunitat parroquial. Llegir més »

Confirmacions a Parets

El dissabte dia 7 de maig Mons. Salvador Cristau, Bisbe auxiliar, va celebrar la Missa a les 20h a l’església de Sant Jaume de la parròquia de Sant Esteve de Parets i confirmà 7 joves. Llegir més »

Confirmacions a Matadepera

El diumenge dia 8 de maig Mons. Salvador Cristau, Bisbe auxiliar, va presidir la Missa a les 13.15h a la parròquia de Sant Joan Baptista de Matadepera i administrà el sagrament de la confirmació a 42 joves. Llegir més »