Dijous, agost 24, 2017
Fulls dominicals del Bisbat de Terrassa
Inici > Notícies (pàgina 4)

Notícies

17 aniversari del traspàs de Mn. Francesc Cima

El dissabte 17 de juny es va celebrar a ​Gisclareny (diòcesi de Solsona) el 17 aniversari de la mort de Mn. Francesc Cima, ​prevere adscrit al Sant Esperit de Terrassa i consiliari de joves, ​autor dels llibres de l’Ermità de ... Llegir més »

Confirmacions a Santa Maria del Jaire

El diumenge 25 de juny Mons. Saiz Meneses va administrar el sagrament de la confirmació a tres persones adultes a la parròquia de Santa Maria del Jaire, al barri de La Torreta. Seguidament compartí un dinar popular amb la comunitat ... Llegir més »

Festa de l’Escola Sant Lluïs Gonçaga

El dimecres dia 21 de juny, festivitat de Sant Lluís Gonçaga, l’Escola Sant Lluís de la Garriga, que forma part de la Fundació d’Escoles Diocesanes i Parroquials del Bisbat de Terrassa, ha celebrat la seva festa titular amb diverses activitats ... Llegir més »

Final de curs al Seminari Diocesà

El divendres dia 16 de juny Mons. Saiz Meneses va presidir la missa de final de curs en el Seminari Diocesà i compartí posteriorment l’àpat amb els seminaristes, formadors i professors. La setmana vinent el Seminari peregrina a Roma i ... Llegir més »