Divendres, juny 23, 2017
Fulls dominicals del Bisbat de Terrassa
Inici > Notícies (pàgina 4)

Notícies

Confirmacions a La Garriga

El dissabte dia 27 de maig Mons. Salvador Cristau, Bisbe auxiliar, va confirmar a la parròquia de Sant Esteve de La Garriga un grup de quinze joves. Llegir més »

Felicitació del nostre Bisbe a Mons. Omella

Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de Terrassa, felicita en nom de la diòcesi de Terrassa, a Mons. Joan Josep Omella, Arquebisbe Metropolità de Barcelona, per la seva creació com a nou cardenal de l’Església Catòlica per part del papa ... Llegir més »

Confirmacions del Col·legi Puresa de Maria

El dissabte dia 20 de maig Mons. Xavier Novell, Bisbe de Solsona, presidí la Missa a les 19.30h a la Catedral de Terrassa i administrà el sagrament de la Confirmació a un notable grup d’alumnes del Col·legi Puresa de Maria ... Llegir més »

Lliurament de premis del Concurs Bíblic

El dissabte dia 20 de maig va tenir lloc en el Centre Cultural de Terrassa l’acte de central de lliurament de premis del 32 Concurs Bíblic, que organitza cada any el Grup Avant de Terrassa de la Federació de Cristians ... Llegir més »

Professió de religioses de Puresa de Maria

El diumenge 21 de maig ha renovat els seus vots temporals la Gna. Ana Muñoz i han fet la seva professió temporal les novícies Anabel Beneyto i Elena Saez en l’Institut de Religioses Puresa de Maria a la Casa General ... Llegir més »